Selecteer uw auto

Zoeken

BEHR THERMOT-TRONIK - Automaterialen catalogus

Progressie sinds stap 1

De firma Behr is ontstaan in 1905, toen het werd opgezet door Julius Friedrich Behr in samenwerking met een zakenpartner. In het begin werden er radiatoren geproduceerd bij deze onderneming in het Duitse Stuttgart. De allereerste afnemers waren de firma Benz (tegenwoordig Mercedes Benz geheten) en NSU (een voorloper van Audi). In 1930 voorzag de firma de onderneming Ford dagelijks al van 90 radiatoren, voor de wagen Model A. In collaboratie met het ontwerpkantoor van Porsche design Stuttgart kwam het met de allereerste oliekoeler voor een VW Beetle. Na WOII ging de onderneming Behr meer variatie aanbrenging in zijn vervaardiging, met vernieuwde airconditioning.

Geslaagd door vernieuwing

De allereerste airconditioning voor voertuigen kwam in Europese landen uit in 1957. De onderneming heeft zich altijd geconcentreerd op technologische innovatie van autobestanddelen en zijn specialiteiten: de vervaardiging van radiatoren, en overige verwarmings- en verkoelingselementen, die OEM waren in bijvoorbeeld de BMW 3, 5 en 7 series. Tijdens de start van de 80’er jaren kwam de firma met de allereerste compleet elektrische airconditioning in de BMW 7 reeks.

De voornaamste producent van airconditioning

Tegenwoordig hoort de firma bij de voornaamste producenten van radiatoren, thermostaten en airconditioning, en maakt samen met de onderneming Hella ook waterpompsystemen voor bijna alle motorproducenten wereldwijd. Fabrikanten uit Amerika, waaronder General Motors, maken ook gebruik van deze artikelen bij hun labels Chevrolet, Opel en Cadillac, en Franse producenten waaronder Peugeot en de PSA Group maken er gebruik van voor Citroën. U kunt alle bestanddelen van Behr, het toeleveringsbedrijf in de autobranche, vinden in onze webshop. De producten zijn ook verkrijgbaar met de naam van tegenwoordig, MAHLE BEHR, omdat de autofirma Mahle uit Stuttgart belangrijke aandeelhouder is geworden bij Behr in 2010, en doorging met de innovatie en constructie van bestanddelen van topkwaliteit.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen BEHR THERMOT-TRONIK vervoer met UPS
  • Wisselstukken BEHR THERMOT-TRONIK levering met GLS
  • Autoonderdelen BEHR THERMOT-TRONIK vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen BEHR THERMOT-TRONIK koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen BEHR THERMOT-TRONIK koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen BEHR THERMOT-TRONIK koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart