Selecteer uw auto

Zoeken

BERU - Automaterialen catalogus

Veel Beru reservecomponenten beschikbaar

De firma Beru ontstond in 1912, in Ludwigsburg in Duitsland, toen het werd opgericht door Julius Friedrich Behr en Albert Ruprecht voor het maken van autofittingen en radiatoren, maar al snel ging het nog meer componenten maken, zoals ontstekingskaarsen en nog andere benodigdheden voor het opstarten van de auto, en ook verscheidene klepsystemen. De onderneming Beru kwam in 1929 met de allereerste ontstekingskaars voor motoren op diesel, introduceerde de eerste gloeibougie voor dieselmotoren aan het einde van de 20’er jaren, waar verscheidene octrooien op geldig waren. Na WOII kreeg Beru aardig rap weer klandizie, en maakte de firma producten voor Daimler, Benz, Opel en NSU (een voorloper van Audi) als producent van oorspronkelijke onderdelen. Ze zetten zich steeds weer op de kaart met de onderdelen voor koude start, met name die voor motoren op diesel, en zo ook met de koelingssystemen voor verscheidene overige autoproducenten, waaronder VW en Opel, en ook Ford en General Motors op de wereldwijde markt in de Verenigde Staten.

Zeer geslaagd in de Verenigde Staten

De onderneming maakte technologie voor ontsteking, en systemen voor koude opgloeiing voor dieselmotoren, en daarbij vervaardigt Beru ook elektronische en thermische systemen voor de verwarming van motorsystemen en de binnenkant van de auto. Sensortechniek is ook bepalend voor de warmte van de luchtinlaat, door de koeling of de motorvloeistof of brandstof, en geeft de metingen door aan alle nodige regelsystemen door middel van elektronische tekenen. De firma maakt ook switches voor de regeling van uitlaatgas met een uitlaatgaskringloop of smoorklepregelsysteem. De firma Beru maakt dit soort onderdelen speciaal voor de handel in de Verenigde Staten in een productielocatie in Mexico.

Beru bougies en overige autocomponenten

Afnemers uit de VS zijn General Motors, en ook Volkswagen en verscheidene overige autoproducenten die hun wagens verkopen in de VS. De bijkomende uitlaatgaskringloopsystemen van Beru worden overal ter wereld aangewend door autoproducenten en zijn ook verwerkt in Volvo, Alfa Romeo, Peugeot, Kia, BMW en Renault. Er zijn niet alleen topkwaliteit ontstekingskaarsen van Beru te vinden in onze webwinkel, maar u vindt daarnaast vele overige reservecomponenten, omdat deze producent niet alleen onderdelen in nieuwe staat levert, maar ook reservecomponenten (naverkoop).

Alle BERU segmenten en autoonderdelen voor uw auto in een overzicht

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen BERU vervoer met UPS
  • Wisselstukken BERU levering met GLS
  • Autoonderdelen BERU vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen BERU koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen BERU koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen BERU koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart