Selecteer uw auto

Zoeken

BOSCH - Automaterialen catalogus

Het ontstaan van een titaan

De onderneming Bosch is al meer dan honderd jaar werkzaam als vernieuwend toeleveringsbedrijf in de autobranche. De hoofdvestiging zit in Duitsland en de firma werkt samen met bijna alle autoproducenten wereldwijd. De firma werd de nummer 1 in hun branche door hun grote innovaties, wat inhoudt dat autoproducenten bijna geen artikelen kunnen maken zonder bestanddelen en innovaties van Bosch.

Bosch reservecomponenten

Het bedrijf biedt grote variatie van onderdelen voor onderhoudsbeurten of in geval van verval zoals ruitenwissers, accu’s, gordels, filters, ontstekingskaarsen, alle mogelijke lichtvoorziening voor de wagen tot alles wat u zich maar kunt indenken voor het remsysteem, zoals remvoeringen en remschijven. De firma heeft ook elektronische onderdelen en toebehoren in de aanbieding, waaronder elektronische relais voor ongeveer ieder doeleinde, elektrisch toebehoren, detectoren, complete systemen voor verlichting, en ook ieder denkbaar soort elektrische motorsystemen (motoren voor ruitenwissers), motorsystemen voor werking van de ramen, motorsystemen van de ventilatie) of parkeerhulp en ook complete motoraandrijvingssystemen voor motoren op benzine en diesel.

Hulp bij innovaties van verscheidene autoproducenten

Bosch biedt complete systemen voor ontsteking voor motoren op benzine, en ook complete systemen voor de injectie van brandstof. Hieronder vallen de historische K, KE, L en LH Jetronic systemen voor de injectie van brandstof van Bosch, die verwerkt zijn in VW en Audi. De firma werkt ook aan innovatie systemen voor de injectie van brandstof, in collaboratie met de autoproducenten, wat inhoudt dat de complete TDI-systemen en de common-rail systemen voor de injectie van brandstof van Mercedes Benz alleen tot stand konden komen in collaboratie met fabrikanten in kwestie. Alle generators die in wagens uit Duitsland verwerkt zijn (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW, Opel, SEAT, Skoda), en ook de startsystemen, zijn van deze leverancier uit de autobranche. De firma werkt in ruim 140 landen. Bosch produceert niet alleen oorspronkelijke onderdelen, maar levert ook vele reservecomponenten. De reservecomponenten in onze webshop zijn van topkwaliteit en makkelijk te installeren, dus zeer voordelig.

Alle BOSCH segmenten en autoonderdelen voor uw auto in een overzicht

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen BOSCH vervoer met UPS
  • Wisselstukken BOSCH levering met GLS
  • Autoonderdelen BOSCH vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen BOSCH koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen BOSCH koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen BOSCH koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart