Selecteer uw auto

Zoeken

HERTH+BUSS JAKOPARTS - Automaterialen catalogus

Herth+Buss Jakoparts historie

De onderneming werd in 1925 opgezet in Langen, Hessen door Philipp Herth en Jakob Buss, voor het fabriceren van sleepbevestigingen en isolatiecomponenten, voor de autobranche die in opkomst was. De firma Herth+Buss Jakoparts werd in de afgelopen negentig jaren getransformeerd in een wereldspeler in de sector van leveranciers van autocomponenten. De firma uit Duitsland zag al snel de potentie van de opkomende autobranche in Azië, en werd daar één van de grootste leveranciers.

De beste kwaliteit

Het bedrijf maakt allerlei afsluiting, waaronder cilinderkoppakkingen en kleppendekselpakkingen, en ook iedere soort gordel, van distributiegordel en V-geribde gordel tot complete gordelsystemen samen met de bijbehorende span- en geleiderollen. De onderneming verkoopt ook verscheidene filtersystemen en losse filters, en ook lambdasondes voor het controleren van de emissie en koelingscomponenten, waaronder pompen voor koudewater en thermostaatsystemen. De firma creëert pompen voor brandstof en koppelingssystemen, met inbegrip van de voornaamste en bijkomende cilinders, en ook alle soorten assen voor de aandrijving, alle componenten voor het opstarten en alternatoren en bestanddelen van de wielophanging, allemaal van topkwaliteit. Deze gaan naar de autobranche, en daardoor Herth+Buss Jakoparts een producent van oorspronkelijke onderdelen.

Geslaagd omdat er op deze firma gerekend kan worden

Deze wereldwijde leverancier voor de autobranche heeft hele goede eigenschappen, waarvan een combinatie van veel ervaring en kennis er een is, waardoor deze de meeste autocomponenten die gemaakt zijn kunnen aanpassen voor een nieuw type auto. De componenten van Herth+Buss Jakoparts, die u terugvindt in onze webshop, zijn niet alleen gebruikt voor het maken van auto’s van labels uit Azië zoals Toyota, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Kia en Honda, maar daarnaast bijna ieder merk uit Duitsland, waaronder BMW, Mercedes Benz, Opel en VW. U heeft grote kans om in onze webshop het component van Herth+Buss Jakoparts te vinden wat u zoekt.

Alle HERTH+BUSS JAKOPARTS segmenten en autoonderdelen voor uw auto in een overzicht

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen HERTH+BUSS JAKOPARTS vervoer met UPS
  • Wisselstukken HERTH+BUSS JAKOPARTS levering met GLS
  • Autoonderdelen HERTH+BUSS JAKOPARTS vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen HERTH+BUSS JAKOPARTS koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen HERTH+BUSS JAKOPARTS koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen HERTH+BUSS JAKOPARTS koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart