Selecteer uw auto

Zoeken

MANN-FILTER - Automaterialen catalogus

Het ontstaan van de onderneming

In 1941, gedurende WOII, kochten Erich Hummel en Adolf Mann wat er nog over was van een locatie van een naaiproducent, voor het filterdepartement van de leverancier voor de autobranche op te zetten. Deze leverancier was Mahle. Het was een familiefirma, tegenwoordig nog steeds het eigendom van deze familie, en maakte van origine filteronderdelen met inzetdelen gemaakt van viltstof en textiel in Ludwigsburg in Württemberg, waar de hoofdvestiging van de firma nog steeds is.

Allereerst vervaardigden ze luchtfilters voor motorsystemen van Maybach, die aangewend werden door de Wehrmacht van Duitsland in WOII, in tankvoertuigen van de soorten Panther en Tiger. Na WOII maakte de firma Mann Filter luchtfilters voor de autobranche, en na de eerste helft van de 50’er jaren ook oliefilters, als producent van oorspronkelijke onderdelen.

Fabricage en distributie

Mann Filter maakt oliefilters en binnenfilters, en ook filters voor benzine en diesel voor de autobranche van ruim 60 landen wereldwijd. Het is niet alleen een producent van oorspronkelijke onderdelen, zoals voor Hyundai in Korea, Volkswagen in Wolfsburg, of in verscheidene productielocaties in Oost-Europa, waaronder Audi in Slowakije, maar het werkt ook mee aan de verkoop en distributie van reservecomponenten.

Topkwaliteit

Mann Filter’s artikelen van de hoogste kwaliteit, die zich tussen alle filters op de markt apart zetten omdat ze zo betrouwbaar zijn, kunt u in onze webshop vinden voor vele wagens.

Het FreciousPlus binnenfilter is een geweldig artikel dat effectief is voor de preventie van allergenen, fijnstof en schimmel binnen in de auto. Met dit artikel van de hoogste technische waarde heeft Mann Filter een belangrijke contributie geleverd aan het beschermen van het welzijn van inzittenden in een wagen.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen MANN-FILTER vervoer met UPS
  • Wisselstukken MANN-FILTER levering met GLS
  • Autoonderdelen MANN-FILTER vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen MANN-FILTER koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen MANN-FILTER koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen MANN-FILTER koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart