Selecteer uw auto

Zoeken

NGK - Automaterialen catalogus

Stichting en innovaties

In 1930 werd de fabriek voor de productie van porselein in Nagoya, Japan, overgenomen. Deze werd toen gemaakt voor het maken van ontstekingskaarsen voor de autobranche van Japan die in die tijd opkwam. Op den duur ging NGK meerdere producten maken, namelijk ook ontstekingen voor motoren op benzine en ontstekingskaarsen voor dieselcomponenten, en daarna ook lambdasondes voor het controleren van de uitstoot. Constante innovaties en wereldwijde uitbreiding zorgde er voor dat NGK tot de top van de producenten van ontstekingen ging horen. Ze maken onderdelen in hun fabrieken, en ook in collaboratie met de autobranche – het is daarom dat is een Duits departement hebben, zodat ze goed samen kunnen werken met Volkswagen en Audi, in de buurt van Düsseldorf.

Oorspronkelijke onderdelen voor Volkswagen

NGK onderdelen in OEM-kwaliteit worden aangewend in het merendeel van de modellen van de Volkswagen Group. De onderneming is een rivaal van Bosch, een producent van ontstekingen uit Duitsland, en maakt ook verscheidene andere elektrische componenten, waaronder klopdetectoren, die van pas komen in motorsystemen op diesel. Alle componenten deze Japanse leverancier in de autobranche zijn ook verkrijgbaar in onze webshop, en wij kunnen u topkwaliteit beloven.

NGK ontstekingen laten zien hoe goed ze zijn in de sport, en er wordt op dit gebruik van gemaakt in de voertuigen van wereldkampioenen in Formule 1 en het WRC (World Rally Championship).

De onderdelen zijn ook aanwezig in motoren en overige interne verbrandingsmotorsystemen. Er zijn vijfentwintig miljoen ontstekingen aanwezig in de opslag van NGK in Europa, en autoproducenten en distributeurs van reservecomponenten hebben hier inzage in.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen NGK vervoer met UPS
  • Wisselstukken NGK levering met GLS
  • Autoonderdelen NGK vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen NGK koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen NGK koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen NGK koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart