Selecteer uw auto

Zoeken

SACHS - Automaterialen catalogus

Stichting

Gesticht door Ernst Sachs en Karl Fichtel in Schweinfurt in 1895, voor de productie van zeer precieze kogellagers en fietsnaven, ging deze onderneming al snel Fichtel & Sachs heten, en kwam constant met vernieuwing, waaronder achteruittrapremmen of betere koppelingsoplossingen voor tweewielers. Eerst werd Wälzlager-Sparte gesplitst, en na WOII vond er nog veel meer plaats op het gebied van herstructurering. Daarna ging de firma Sachs de focus leggen op de productie van kleine motorsystemen voor motorfietsen, en werd een wereldwijde leverancier. Tussen de 60’er jaren en het midden van de 80’er jaren had Fichtel & Sachs ongveer 10.000 mensen in dienst, en hoorde het bij de voornaamste producten van koppelingssystemen, fietsnaven, kleinschalige motorsystemen en stootdempers wereldwijd.

Toen er van bezitters gewisseld was (Sachs was, bijvoorbeeld, ook van Mannesmann, die ook te maken kreeg met een overnamen), nam ZF Friedrichshafen de onderneming in 2001 over, en in 2011 volgde er een complete fusie.

Sachs autocomponenten

Het label ‘Sachs’ werd voortgezet als fabrikant van onderdelen voor de voortstuwing en de carrosserie, waaronder koppelingspressieplaten, assen voor de aandrijving en knooppunten. Een aparte sector is voor de vervaardiging van vliegwielen, die geïnstalleerd worden tussen de krukas en het koppelingssysteem. Dit is mede waarom de onderneming en hun aanbod zo op hun plaats zijn in de ZF Group, welke kamwielen produceert.

OEM voor bekende labels

Het ervaren label levert als OEM stootdempers aan Mercedes Benz, BMW en Audi en houdt zich ook veel bezig met motorsport, zodat de onderdelen ook verwerkt zitten in sportauto’s, van bijvoorbeeld Porsche en Lotus.

In zakelijke wagens, die vaak zware lasten vervoeren, is goede aanhechting van groot belang, en deze wordt gemaakt door Sachs. In onze webshop vindt u alles van Sachs dat u maar nodig heeft, gemaakt zodat deze lang meegaan. U vindt hier voornaamste cilinders en secundaire cilinders, en ook vervalonderdelen voor stootdempers, waaronder stofkappen en beschermingssets voor aanhechting en assen voor aandrijving van Sachs.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen SACHS vervoer met UPS
  • Wisselstukken SACHS levering met GLS
  • Autoonderdelen SACHS vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen SACHS koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen SACHS koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen SACHS koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart