Selecteer uw auto

Zoeken

VALEO - Automaterialen catalogus

Ontstaan en historie

Het ontstaan van het bedrijf dat tegenwoordig Valeo Group heet, welke op dit moment bij de voornaamste toeleveranciers wereldwijd hoort als het gaat om de techniek voor personenauto’s en zakelijke auto’s, vond plaats in 1923, toen de onderneming, die toen een andere naam had, opgezet werd als productielocatie voor Engelse componenten voor koppelingssystemen in Parijs. In 1932 kwam de firma op de Parijse beurs, vanaf het moment dat de onderdelen met succes onder patent werden vervaardigd, zodat de firma vooruitgang boekte en overige toeleveranciers in de branche over kon nemen.

Valeo reservecomponenten

Valeo’s productoverzicht komt voort uit 12 fantastische wereldwijde acquisities (Duitse, Italiaanse, Amerikaanse, Engelse, en overige), en negen compleet uiteenlopende productgroeperingen als het gaat om aandrijftechniek, securiteit, airconditioningssystemen en lichttechniek, en ook bijkomende units en elektronische onderdelen.

Vijf van de tien departementen van de Valeo Group in Duitsland hadden direct te maken met de vervaardiging van autocomponenten die meteen naar labels uit Duitsland gingen. Twee van de locaties in Duitsland hielden zich bezig met onderzoeken en ontwikkelen. Er is er een in Wolfsburg, die in hechte collaboratie met Volkswagen werkt.

OEM voor Volkswagen

Veel van de bestanddelen zijn niet direct te zien, en daarnaast maakt de onderneming ook verlichting voor de meest recente versie van de Golf, de VII, direct aan Volkswagen als een OEM. De onderneming heeft zo ook andere samenwerkingsverbanden met meerdere voorname autoproducenten wereldwijd, zodat u er gerust van uit kunt gaan dat één in drie koplampen die u ziet van Valeo is, en hetzelfde geldt voor systemen van ruitenwissers. Gedurende de meest recente acquisitie van de firma kwam het Amerikaans Johnson Controls erbij, dus nu kunnen er ook veel bestanddelen voor binnenin de auto geleverd worden.

Alle VALEO segmenten en autoonderdelen voor uw auto in een overzicht

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen VALEO vervoer met UPS
  • Wisselstukken VALEO levering met GLS
  • Autoonderdelen VALEO vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen VALEO koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen VALEO koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen VALEO koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart