Selecteer uw auto

Zoeken

VEMO - Automaterialen catalogus

Vierol AG

‘Vemo’ is geen referentie naar de producent, of de toeleverancier, maar het is een beschermd label dat in 1977 eigendom werd van VIEROL AG in de buurt van Oldenburg. Vierol AG levert onder deze handelsnaam elektronische bestanddelen, met name aan autoproducenten uit Duitsland, waaronder VW/Audi, BMW en Mercedes Benz.

Meer labels van Vierol AG

Vemo is dan in gebruik als label voor elektronische bestanddelen, maar VIEROL AG verkoopt alle machinale bestanddelen voor de autobranche onder het label ‘VAICO’. In 2011 verhandelde VIEROL AG ruim 18.000 elektrische en machinale reservecomponenten aan producenten in de autobranche onder deze twee labels: Vemo en Vaico.

Vemo autocomponenten

Onder het aanbod valt elektronische stoelverwarming, regelunits, complete bekabelingsbomen en vele detectoren (ABS-detectoren, snelheidsdetectoren, parkeerhulp etc.). Ook brengt het bedrijf elektrische aandrijvingssystemen voor de motor uit, en systeemcomputers, systemen voor diagnoses en systemen voor het verminderen van het verbruik van de brandstof.

Met name de hoeveelheid elektrische onderdelen in relatie met de complete hoeveelheid onderdelen in een auto zal in de nabije toekomst op een percentage van zestig procent komen, zodat er binnenkort meer Vemo bestanddelen in wagens zullen zitten. Het is zo dat u in de nabije toekomst 200 computers in auto’s zult kunnen vinden, zoals bijvoorbeeld in auto’s als de Mercedes S Class. Dit zal zeker overgaan op voertuigen uit de gemiddelde klassen, door middel van veiligheidsregels.

Detectoren voor bandendruk zijn in de Europese Unie al verplicht geworden op 1 november 2014, en worden voor een groot deel door Vemo geleverd. Deze zijn iedere 150.000 kilometer of iedere 5 jaar en vervanging toe, en zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Ook elektronische bestanddelen onder het label Vemo, en machinale bestanddelen van VAICO, kunt u vinden en kopen in onze webshop. Reservecomponenten met dit merk zijn zeker van topkwaliteit. Voordelige namaakproducten, die kapot kunnen gaan en ernstige ongelukken kunnen veroorzaken, horen niet bij dit label.

Alle VEMO segmenten en autoonderdelen voor uw auto in een overzicht

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen VEMO vervoer met UPS
  • Wisselstukken VEMO levering met GLS
  • Autoonderdelen VEMO vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen VEMO koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen VEMO koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen VEMO koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart