Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus AUDI onderdelen: reserveonderdelen voor alle AUDI modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod AUDI autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw AUDI-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze AUDI reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor AUDI

Hoge kwaliteit AUDI wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor AUDI

De historie van Audi

Audi is een bedrijf van August Horch, een autofabrikant uit Duitsland, die zijn naam niet kon gebruiken als handelsnaam, na de firma A. Horch & Cie verlaten te hebben. Om deze reden gebruikte hij de Latijnse versie. Audi-Automobilwerke GmbH Zwickau ontstond in 1910 en werd aangekocht door Zschopauer Motorenwerke J. S. Rasmussen (bedrijfsnaam: DKW) in 1928. In het begin van de 30’er jaren, gingen deze bedrijven door in een auto-vereniging met nog twee producenten. In de unie, waar de vier kenmerkende ringen het symbool waren, hield Audi zich bezig met de vervaardiging van bekende voertuigen uit het midden segment. Na afloop van WOII, in 1948, volgde de verbeurd verklaring van Auto Union AG, gesitueerd in Chemnitz, en uit het handelsregister gehaald.

1949/1950 markeerde het begin van de Auto Union GmbH in Ingolstadt, die doorging met de zaken onder DKW. De firma was voor korte tijd onderdeel van Daimler-Benz AG in 1958, en daarna nam Volkswagen AG het grootste gedeelte van de unie Auto Union AG over van 1964 tot 1966, en de artikelen werden toen uitgebracht als “Audi”. Na de samensmelting met NSU, werd Audi AG opnieuw gesticht plaats in 1969; deze is tegenwoordig voor het grootste gedeelte eigendom van Volkswagen. De voertuigen worden geproduceerd in Ingolstadt en Neckarsulm, en overige productielocaties van de VW firma.

Het recente aanbod van types

Tegenwoordig is Audi een voorstaand merk van de firma. In alle klassen valt deze op door vernieuwend te zijn op gebied van de techniek, wat ook naar voren komt in de reclame zin “Progress through Technology” (vooruitgang door technologie). Het bedrijf heeft de distributie van de aandrijving op vier wielen verder ontwikkeld (Quattro types). De recente reeks types heeft kleinschalige en compactauto’s (A1 en A3), types uit het midden segment (A4, A5), types uit het hoog-midden segment (A6, A7) en types uit het luxe segment (A8, R8). Bovenal introduceerde de firma Coupés en Cabrios van de TT reeks en terreinwagens van de Q-types.

Terreinwagens en sportauto’s

Verscheidene reeksen autobestuurders met idealen, in de S- of RS-reeksen met capaciteit van een hoger level. De Quattro terrein varianten van de A4 en A6, en ook de reeks van de Q-types (Q3, Q5, Q7) kunt u goed gebruiken als u over ruwere ondergrond wilt rijden. Bij de R8 gaat het vooral over de sportaspiraties van de firma. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft aan reservecomponenten voor de recente en vintage Audi types, en auto’s gemaakt door vele andere producenten. In ons aanbod hebben wij goedkope bestanddelen waaronder remplaten, remschoenen of wissers gemaakt door gerenommeerde autoproducenten over de hele wereld.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • AUDI auto-onderdelen vervoer met UPS
  • AUDI automaterialen vervoer met GLS
  • AUDI autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • AUDI auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • AUDI onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • AUDI automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart