Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus BMW onderdelen: reserveonderdelen voor alle BMW modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod BMW autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw BMW-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze BMW reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor BMW

Hoge kwaliteit BMW wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor BMW

Motorvoertuigen die altijd de beste kwaliteit hebben

De Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft werd gesticht in 1913 door Karl Rapp, onder de naam Rapp Motorenwerke GmbH. De firma kreeg vorm in München door Philipp Dörhöfer uit Berlijn en de firma Schneeweis in Chemnitz. Schneeweis van Chemnitz wordt ook wel gezien als de oorspronkelijke voorloper van BMW. In 1917 veranderde de naam Rapp Motorenwerke GmbH in BMW GmbH. Twaalf maanden daarna veranderde de naam ook op de beurs. Eerst maakte de firma motoren voor de luchtvaart, en werd gevraagd 2000 units te maken voor de legeradministratie van Pruisen. De motorsystemen waren van zo’n hoog niveau, dat ze op 17 juni 1919 al een hoogte van 9.760 meter bereikten. Door de situatie in WOI en omdat de wapenproductie verboden was, produceerde het bedrijf in 1923 het eerste motorvoertuig op twee wielen.

Het begin van de autoproductie

De aankoop van Fahrzeugfabrik Eisenach A.G. in 1928 markeerde het begin van de autoproductie. BMW maakte de allereerste auto van de reeks op 22 maart 1929 in Eisenach, in die tijd onder patent voor het Britse Austin Seven. Na 1932 werd het allereerste voertuig door de onderneming zelf gemaakt en verhandeld. De onderneming groeide sterk door WOII, zodat het arbeidersaantal groeide van 8.357 in 1933 tot minstens 180.000 in 1938 in niet meer dan 5 jaren. De firma maakte vooral wapens, waardoor de productielocatie bijna geheel vernietigd werd door bommen. Maar in 1948 werd er weer een motorrijwiel gemaakt in München, en in 1952 ging de eerste auto uit het hoge segment in productie. In 1959 werd de Daimler groepering bijna overgenomen, en daarna ging BMW hoge klasse personenauto’s en motoren maken. Er werden ook voertuigen van gemiddelde grote aangeboden en na verscheidene bedrijven overgenomen en weer verkocht te hebben, heeft BMW het wagensegment van de Rolls-Royce gehouden.

Types en capaciteit

Er zijn momenteel veel productielocaties wereldwijd, zodat motorsystemen gemaakt door BMW ook in wagens van andere labels werken, bijvoorbeeld in de Opel Omega en de Land Rover. Hierna gingen de hoogwaardige motorsystemen ook naar Toyota en overige producenten. Door de verscheidene types hebben klanten veel keuze. De beroemdste BMW types in de afdeling van de Coupé- en sedanmodellen zijn de BMW 1, 3, 5 en 7 reeksen, zeer geliefd door consumenten. De firma produceert terreinwagens als X3, X5 en X6, en het zou lastig zijn nog betere producten te leveren. De Z reeks trekt het oog, en past met zijn twee stoelen en open dak het beste bij de zomer. Op de hoofdlocatie van de firma in München worden er innovaties onderzocht, waaronder aandrijving op elektriciteit en waterstop. In onze webwinkel bieden wij verscheidene goedkope reservecomponenten van BMW. Wij hebben autocomponenten in OEM kwaliteit van gerenommeerde producenten in de aanbieding, en zorgen dat deze snel bij u thuis geleverd worden.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • BMW auto-onderdelen vervoer met UPS
  • BMW automaterialen vervoer met GLS
  • BMW autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • BMW auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • BMW onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • BMW automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart