Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus CHRYSLER onderdelen: reserveonderdelen voor alle CHRYSLER modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod CHRYSLER autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw CHRYSLER-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze CHRYSLER reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor CHRYSLER

Hoge kwaliteit CHRYSLER wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor CHRYSLER

De CHRYSLER Groep

De CHRYSLER Groep LLC is een autoproducent uit Amerika, die personenauto’s en terreinvoertuigen en kleine trucks maakt, onder de labels Dodge, Jeep en GEM. In Europese landen wordt de naam van de groep gebruikt, en wagens met aandrijving op alle vier de wielen worden Jeep genoemd. De onderneming hoort bij de groepering Fiat CHRYSLER Automobiles N.V. met zijn hoofdlocatie in Nederland, en de directie in Amerika. De geschiedenis startte met de CHRYSLER Motor Corporation, dat op de helft van de 20’er jaren gestart werd door Walter P. Chrysler, eerst een directielid van GM. De overname van het label Maxwell volgde, en de Dodge Brothers werden aangekocht aan het eind van de 20’er jaren. In de 50’er jaren ging CHRYSLER ook aan de slag in Europese landen. Aan het eind van de jaren ‘70 werden de bedrijfsactiviteiten in Europa overgedragen aan Peugeot, en daarna ging het minder goed met de firma. Twee jaar voor het nieuwe millennium had de samensmelting met Daimler-Benz AG in de firma DaimlerChrysler als resultaat, maar dit werd al snel weer teniet gedaan. Fiat begon langzaamaan over te nemen net voor 2010, en tegenwoordig bezit dit bedrijf alle aandelen van de CHRYSLER Group LLC.

De series van tegenwoordig

In Duitsland staat de Cabrio 200 uit het midden segment aan het hoofd van de markt, en is hier ook in de aanbieding als Lancia Flavia, verkocht met een stoffen dak. Deze reeks heeft ook een sedan, maar deze wordt niet vaak geëxporteerd. De versie uit het hogere segment (sedan en stationwagen) is ook verkrijgbaar, als de Lancia Thema. De grote familieauto’s Voyager en Grand Voyager zijn ook verkrijgbaar, maar ze zijn in Amerika bekend als de Town & Country en Dodge Caravan. In het overgrote deel van Europa zijn deze types verkrijgbaar als Lancia Voyager.

Niet alle types zijn beschikbaar in Duitsland

Sommige types van deze producent zitten niet in de export naar Duitsland. Dit is ook het geval bij de types Dodge Ram (laadbakwagen) en Durango (terreinwagen); al werden ze achter gesloten deuren gepresenteerd aan de liefhebbers van het label. In Duitsland is het label Jeep verkrijgbaar in verschillende types met aandrijving op vier wielen. Hiervan lijkt de Wrangler op een Jeep van vroeger, en de Grand Cherokee is een luxe terreinwagen. In onze webshop vindt u verscheidene reservecomponenten voor de vele types en labels van deze producent.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • CHRYSLER auto-onderdelen vervoer met UPS
  • CHRYSLER automaterialen vervoer met GLS
  • CHRYSLER autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • CHRYSLER auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • CHRYSLER onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • CHRYSLER automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart