Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus HONDA onderdelen: reserveonderdelen voor alle HONDA modellen

De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor HONDA

Hoge kwaliteit HONDA wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor HONDA

Het succesverhaal van Honda Motor

Soichiro richtte de Japanse onderneming Honda op in Japan, in 1948. De firma begon met de vervaardiging van ondersteunde motoren voor tweewielers. Inmiddels zijn ze de grootste producent van motoren wereldwijd. Het label heeft dit imago op basis van de tweewielers, met name hun sterke motoren en hun aanzienlijke reeks overwinningen in de sport. Hierbij heeft het label ook een indrukwekkend imago als het gaat om de vervaardiging van motoren voor schepen. In 1963 begon het bedrijf met het produceren van de compacte auto’s S 500, S 600 en S800, en ook de kleine bestelauto’s L en P 700 en 800. Hierna volgden de kleine laadbakwagens T 360 en T 500. Aan het einde van de 60’er jaren gingen de compacte wagen N 600 en de sportwagen S 800 ook bij de export naar Duitsland. Het duurde niet lang voor de serie van het middensegment en het hoge segment sterk groeide. De sportwagen S 2000 en de goed functionerende cabrio NSX waren goed voor de reputatie van het label. De sedan Legend uit het hoge segment, die momenteel niet op de Duitse markt verkrijgbaar is, is de nieuwste productie van Honda.

Honda – sportauto’s met innovatieve techniek

Honda begon met het produceren van personenauto’s, de zogeheten Kei-auto's, zeer kleine wagens die goedkoop waren voor de belasting, met maximaal 360 cc. Deze voertuigen maakte de onderneming voor de marktplaats van Japan. Sommige van deze types zijn daar nog steeds verkrijgbaar, waaronder Life en Zest. Op de Duitse markt is de Jazz verkrijgbaar, een compacte vijfdeursauto, ook verkrijgbaar in een hybride variant. Deze wagen komt in de plaats van de familiewagen Insight, die niet meer te koop is in Duitsland.

De kleine auto Civic is ook gewild, en wordt tegenwoordig verkocht in de negende versie. Deze auto is goed verkrijgbaar, en wordt uitgevoerd als een hatchback, sedan en familiewagen (“Tourer”). In het middensegment vindt u de Accord, een echte familieauto, met heel veel ruimte. De Prélude werd ook verkocht van het einde van de 70’er jaren tot de eerste paar jaar van de 21ste eeuw, en werd opgevolgd door de CR-Z. Op de Duitse markt is van het label Honda in het hogere segment het type Legend verkrijgbaar. De vijfde versie is al geproduceerd, maar nog niet geëxporteerd naar Duitsland. In Amerika en Canada is dit type, net als andere types uit het hoge segment, verkrijgbaar onder het elite label “Acura”. Honda heeft ook verscheidene terreinwagens, bestelauto’s en kleine trucks in de aanbieding, die in productie zijn voor de markt van Japan, of Noord-Amerika. De kleine bestelauto CR-V, ook geschikt voor families, is geproduceerd voor de markt van Duitsland, en op dit moment is de vierde generatie verkrijgbaar. In onze webshop vindt u verscheidene reservecomponenten voor wagens uit alle recente of gestopte reeksen van het label Honda, en ook van overige producenten uit Japan of Zuid-Korea.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • HONDA auto-onderdelen vervoer met UPS
  • HONDA automaterialen vervoer met GLS
  • HONDA autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • HONDA auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • HONDA onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • HONDA automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart