Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus KIA onderdelen: reserveonderdelen voor alle KIA modellen

De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor KIA

Hoge kwaliteit KIA wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor KIA

Succesvolle producent van fietsen en wagens

De Kyongseong Precision Industry ontstond in Korea in 1944. De Kia Industry Company hield zich bezig met de fietsproductie, en in 1961 startte de constructie van hun allereerste gemotoriseerde voertuig, een motor, en ook een driewielige bestelauto. Een decennium daarna kwam de oprichter van de autobranche van Korea met de eerste compacte vierwielige truck. Tegenwoordig wordt de Titan nog gezien als een typische truck van Korea. In 1973 introduceerde de onderneming zich aan het publiek, om de allereerste motor op benzine in Korea te presenteren. In 1974 al werd het allereerste complete personenvoertuig gemaakt in Korea, toen de Brisa van de lopende band kwam. De hardwerkende arbeiders produceerden hun motor op diesel in 1978, en maakten ook personenwagens onder de labels van Fiat en Peugeot, om genoeg te kunnen produceren voor de markt van Azië.

KIA assortiment

Na 1986 werkten ze goed samen met Ford en Mazda, en de Kia Pride werd vaker dan twee miljoen keer verhandeld. Bij de Amerikaanse markten ging het ongeveer hetzelfde in 1992 en 1993. Van 1995 tot 1998 was de Kia Sportage in productie in Duitsland (vlakbij Karmann in Osnabrück). De economische crisis in Azië is de reden dat Kia in een faillissement kwam, en rond de wisseling van het millennium name Hyundai de firma op in de groep. Kia is een bestaand merk, en rond 2004 waren Kia en Hyundai samen de nummer 7 autofabrikant wereldwijd. Het label heeft een breed aanbod aan voertuigen. Er zijn de kleine auto’s, waaronder de Rio en Soul, en ze hebben ook nog kleinere auto’s zoals de Venga of Picanto. De sedanwagens Magentis, Opiros of Optima hebben evenveel succes als de terreinwagen Sportage, die tegenwoordig nog steeds in productie is. Op dit moment zijn er zo’n elf of twaalf van te koop op de Duitse markt, gemaakt door de productielocatie van Kia en Hyundai in het Duitse Rüsselsheim.

Wel 7 jaar vrijwaring met Kia

Kia is niet het enige merk dat ook in productie is in Slowakije. Hierdoor wordt het als een Europees artikel gezien. Medio 2012, zorgden Kia en Hyundai voor onrust bij de Duitse autoproducenten, omdat er nu 7 jaar vrijwaring zit op hun wagens tot 150.000 km. Dit is inclusief de kosten voor het onderhoud en de complete mobiliteitsgarantie voor de gehele tijd, of afstand op de kilometerteller. Wij adviseren u de remplaten en –voeringen op internet aan te schaffen, omdat Kia winkels vrij duur zijn. U vindt alle bestanddelen voordelig in onze webshop, onder andere het verwarmingssysteem voor de Sportage, die nogal gevoelig is.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • KIA auto-onderdelen vervoer met UPS
  • KIA automaterialen vervoer met GLS
  • KIA autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • KIA auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • KIA onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • KIA automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart