Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus MAZDA onderdelen: reserveonderdelen voor alle MAZDA modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod MAZDA autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw MAZDA-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze MAZDA reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor MAZDA

Hoge kwaliteit MAZDA wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor MAZDA

Het ontstaan van Mazda

De onderneming, in het begin een locatie voor kurkproductie, werd in 1920 gesticht in Japan onder met een andere benaming. In 1927 maakten ze voor het eerst voertuigonderdelen en in 1930 complete gemotoriseerde tweewielers. De naam werd toen veranderd in Mazda, geïnspireerd door een god figuur uit Azië. Ze maakten ook driewielige voertuigen met motoren en compacte trucks. Na WOII, een tijd dat Mazda ook bezig was met het maken van wapens, werden er na 1950 weer kleine trucks geproduceerd.

Een succesvol label

De introductie van de allereerste personenauto, de Mazda R360 Coupé, was in mei 1960. In 1961 tekenden ze een contract met de Duitse firma NSU voor het gebruik van het Wankel motorsysteem, die ook in de Mazda 110 S Cosmo zat. In 1972 startte het filiaal van de firma in Duitsland, en na 1973 werden hier auto’s voor de Duitse markt gemaakt. In 1990 werd het researchcentrum in Oberusel (Hessen) vervaardigd, de Duitse locatie en ook de hoofdvestiging van het bedrijf in Europa. Het assortiment omvat compact en middelgrote wagens, en ook elite sedans en familiewagens. Met de Roadster MX-5, lukte het Mazda in 1989 als enige om de cliënten weer inspiratie te geven voor sportauto’s. In 1991 waren ze als allereerste autoproducent van Japan de winnaar van de historische 24-uurs rit van Le Mans. Het succes was nog groter, omdat ze een Wankel draaimotor. Ze verhandelden over de hele wereld zo’n twee miljoen exemplaren van deze wagen, de RX-7, met het motorsysteem gemaakt door Mazda.

Goede en mindere punten van de autoproducent

Het bedrijf verkoopt een sedan uit de hogere klasse, met de naam Mazda-6, en een terreinwagen die ook verkrijgbaar is in de Verenigde Staten. Naar verhouding gaan de voertuigen van dit label niet vaak kapot, maar sedans als de Mazda-6 hebben regelmatig autobatterijen die snel leeglopen.

Blokkeringen van het dieselfilter of problemen met de pomp van de brandstof kunnen ook voorkomen. Mazda heeft topkwaliteit, dus heeft de onderneming in Europa en wereldwijd een plaats veroverd. U vindt alle reservecomponenten die u nodig heeft, waaronder remplaten en remvoeringen, in onze webshop.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • MAZDA auto-onderdelen vervoer met UPS
  • MAZDA automaterialen vervoer met GLS
  • MAZDA autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • MAZDA auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • MAZDA onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • MAZDA automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart