Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus PORSCHE onderdelen: reserveonderdelen voor alle PORSCHE modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod PORSCHE autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw PORSCHE-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze PORSCHE reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor PORSCHE

Hoge kwaliteit PORSCHE wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor PORSCHE

Ferdinand Porsche, geboren in de Bohemen en opgevoed in de stad Wenen, startte een techniekbedrijf in Stuttgart in 1931. Eerst voorzag hij autofirma’s alleen maar van ontwerpen en advies. De man van zijn dochter, een advocaat uit Wenen, Anton Piëch, kreeg 15% van de aandelen van de firma in bezit. Eerst vervaardigde het bedrijf concepten voor de onderneming Zündapp in Nuremberg, en ook voor NSU. Het techniekbedrijf kwam ook met concepten voor de firma’s DAF en VW, en verhuisde in 1937 naar Stuttgart-Zuffenhausen. Gedurende WOII maakten ze ook auto’s met kuipstoelen, hybride wagens en militaire wagens voor het Army Weapons Agency. In Zuffenhausen bouwden ze in de 40’er jaren een researchlocatie, waar ruim 650 mensen werkten. Het bureau, met alle dossiers, verhuisde in 40’er jaren naar Oostenrijk, waar de allereerste wagen van het bedrijf zelf, de Porsche 356 Roadster, gemaakt werd door technici uit Oostenrijk. Tijdens de start van de 50’er jaren, maakten ze het type Käfer voor Volkswagen en maakten ze kleine aantallen van het 356 type. Daarna vervaardigden ze de Porsche 914 en het type 924. Het succesvolste type, de 911, kwam uit in de 60’er jaren. De onderneming zette zich op de kaart door zijn overwinningen in de sport en alle wereldtitels die behaald werden in hun auto’s. Tegenwoordig heeft Porsche meer dan twee types in de aanbieding, en ze maken types met het motorsysteem voorin, achterin of in het midden.

Porsche hoort bij de Volkswagen Group, dus worden de types vervaardigd in verscheidene productielocaties die eigendom zijn van deze vereniging. Zoals de terreinwagen Cayenne, die in het nieuwe millennium uitkwam, de Volkswagen Touareg en de Audi Q7; deze wagens zijn allemaal in elkaar gezet op dezelfde lopende band in het Slowaakse Bratislava.

De types van tegenwoordig die het motorsysteem achterin hebben zijn de 911 Camera en de 911 Turbo, de types met het motorsysteem middenin zijn de Boxter en de Cayman. De firma verhandeld ook de elite wagen Panamera (970) en de topwagen Porsche 918, die verkrijgbaar is vanaf een standaardprijs van 768.026 euro – exclusief additionele opties.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • PORSCHE auto-onderdelen vervoer met UPS
  • PORSCHE automaterialen vervoer met GLS
  • PORSCHE autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • PORSCHE auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • PORSCHE onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • PORSCHE automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart