Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus SKODA onderdelen: reserveonderdelen voor alle SKODA modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod SKODA autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw SKODA-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze SKODA reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor SKODA

Hoge kwaliteit SKODA wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor SKODA

Zo vroeg als 1895 zetten Mr. Laurin en Mr. Klement het autolabel op in het toenmalige Oostenrijk-Hongarije, dat we tegenwoordig kennen als Tsjechië. Het autolabel is nu eigendom van de alleroudste autoproducent ter wereld. Eerste maakten ze tweewielers met een hulpmotor, waar in 1899 motoren bijkwamen, en wagens aan het begin van de twintigste eeuw. Gedurende WOI deden zich moeilijkheden voor, en in 1925 werd de onderneming aangekocht door het techniekbedrijf Skoda. Op de helft van de 40’er jaren, tijdens de jaren van de CSSR en het communisme, werd de firma eigendom van de staat. In de 50’er jaren maakte Skoda types uit het kleine segment en het middensegment, en ook de luxe wagen met open dak, de Felicia. Op de helft van de 50’er jaren konden ze de rivaliteit met de rivalen uit het Oostblok niet aan, en begonnen ze met het maken van personenwagens met de motorsystemen achterin, gebaseerd op de Volkswagen Kever. Gedurende de 60’er jaren maakten ze alleen wagens uit het middensegment voor het Oosten, en wisten ze een marktaandeel van 10% te vergaren in de toenmalige GDR. Tegen het eind van de 80’er jaren ging Skoda de motorsystemen weer voorin plaatsen; ze maakten toen de Favorit, in het westen van Europa.

Toen de Berlijnse muur gevallen was, begon de regering van Tsjechoslowakije met het privatiseren van het bedrijf, en aan het begin van de 90’er jaren werd het gekocht door de VW Group, waarna er grote vooruitgang volgde voor het label. Tegenwoordig worden de Skoda voertuigen gemaakt op het VW platform en worden er zeven types verkocht.

Als eerste in de reeks verkoopt Skoda zijn zeer compacte auto Citigo. De succesvolle compacte auto Fabia en de wagen uit het middensegment Octavia zijn ook gemaakt op basis van het chassis van Volkswagen, en worden over het algemeen vervaardigd met Volkswagen bestanddelen. De Rapid is ook een wagen uit het middensegment, en de Superb hoort bij de elite klasse van sedanwagens. Dan is er ook nog de familiewagen MPV, de Roomster, die in dezelfde klasse zit als de Nissan Note, de Citroën C3 en de Ford B-Max. Skoda verkoopt een SUV met aandrijving op vier wielen, een rivaal van de Renegade SUV van Jeep, de Dacia Duster en de Suzuki SX4 S-Cross.

Door de techniek van Volkswagen hebben de wagens te kampen met dezelfde moeilijkheden als de types van de Golf, waaronder de verlichting die snel kapot gaat en het haperen van de dashboardcomponenten aan de binnenkant van de auto.

U onze webshop vindt u alle reservecomponenten die u nodig heeft. De juiste componenten zijn gemakkelijk vindbaar als u de KBA-codes gebruikt op de site.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • SKODA auto-onderdelen vervoer met UPS
  • SKODA automaterialen vervoer met GLS
  • SKODA autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • SKODA auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • SKODA onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • SKODA automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart