Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus SUBARU onderdelen: reserveonderdelen voor alle SUBARU modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod SUBARU autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw SUBARU-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze SUBARU reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor SUBARU

Hoge kwaliteit SUBARU wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor SUBARU

De historie van Subaru

Het autodepartement van de Japanse onderneming Fuji Heavy Industries maakt wagens onder het label SUBARU, voor de exportmarkt. De vervaardiging van wagens begon nadat 6 ondernemingen van de eerdere Group Fuji Sanyo weer samen waren gekomen. Na afloop van WOII werd de groep onder dwang van de geallieerden opgeheven. De zes afzonderlijke delen van de vereniging zijn herkenbaar in het symbool van het label; voor iedere heldere ster van de Plejaden is er één.

De allereerste wagen en de oorsprong van 4x4

De allereerste SUBARU, de compacte auto 360 die in 1958 geïntroduceerd werd, was ook fiscaal voordelig. De trend van de 4x4 wagens die er tegenwoordig nog is, startte bij de SUBARU Leone in 1972, die in die tijd verkocht werd als een standaard 2-WD familiewagen. Omdat een energiebedrijf uit Japan een 4x4 wagen nodig had, maakte SUBARU de Leone familiewagen in een versie met een koppelbare 4x4. De (op den duur vaste) 4x4 en het gebruikte boxermotorsysteem werden in de tijd daarna heel gewild. Tot aan de laatste variant van de Justy, werden er alleen wagens met aandrijving op vier wielen verkocht op veel internationale markten, waaronder de Duitse markt. De populaire uitvoer naar de Verenigde State begon in 1973 en verloopt nog altijd goed. Vanaf 1979 is er ook op de Zwitserse markt de wagens met aandrijving op vier wielen van Subaru in trek. De wagens van Subaru worden vanaf 1980 verkocht op de Duitse markt, en er is met name vraag naar in gebieden waar bergen zijn.

Stevige wagens met aandrijving op vier wielen en een hoog kwaliteitslevel

De wagens van Subaru staan in de Verenigde Staten bekend als voertuigen van een hoog kwaliteitslevel. De auto’s worden ook gemaakt in de Verenigde Staten, een daarbij in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit imago verdienden ze al met de Leone die voor lange tijd verkrijgbaar is geweest als sedan familiewagen en sportwagen. De auto die daarna vervaardigd werd, de L1800, wordt gezien als niet te vernietigen. De 4x4 technologie van tegenwoordig (“symmetrische AWD”) ontstond in 1987. In combinatie met de zeer rappe boxermotorsystemen, vormt deze techniek het typische kenmerk van het label. De succesvolste types zijn de compacte auto Justy, de sportsedan Impreza (beroemd voor zijn prestaties bij de rally’s), en de grote sedanwagens en familiewagens uit het middensegment van de Legacy reeksen. De terreinwagen variant Outback is hierdoor geïnspireerd. De terreinwagen Forester is met name succesvol bij houthakkers, jagers en boeren. De sportwagen SVX en de meest ruime terreinwagen Tribeca hebben hier niet zo veel succes. In onze webshop vindt u verscheidene reservecomponenten voor de wagens van dit label.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • SUBARU auto-onderdelen vervoer met UPS
  • SUBARU automaterialen vervoer met GLS
  • SUBARU autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • SUBARU auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • SUBARU onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • SUBARU automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart