Selecteer uw auto

Zoeken

Catalogus SUZUKI onderdelen: reserveonderdelen voor alle SUZUKI modellen


Hier vindt u een makkelijke en overzichtelijke selectie van ons grote aanbod SUZUKI autocomponenten, die u speciaal kunt verbinden aan uw eigen wagen. Kies eenvoudig uw SUZUKI-type en laat u verrassen door het bijzondere kwaliteitsgehalte en de voordelen van onze SUZUKI reservecomponenten.


De meeste populaire auto-onderdelen in de onderdelencatalogus voor SUZUKI

Hoge kwaliteit SUZUKI wisselstukken bestel online goedkoop

In onze auto-onderdelencatalogus vindt u alle onderdelen voor SUZUKI

Het ontstaan

Het bekende label Suzuki uit Japan is een nazaat van de onderneming die gesticht werd door Michio Suzuki in 1909, dat in eerste instantie machinaal weefgetouw maakte. Tegenwoordig is het label vooral beroemd door zijn automobielen, motorfietsen en buitenboordmotoren. De gedachte om auto’s te maken was voor WOII al eens besproken, maar dit ging niet door, door toedoen van de oorlog. In 1952 introduceerde Suzuki een tweewieler met een hulpmotor, die een jaar daarna opgevolgd werd door een lichtgewicht motorfiets. In 1954 ging de onderneming, met de hoofdlocatie in Hamamatsu in het gebied Shizuoka, Suzuki Motor Co. Ltd heten.

De allereerste wagen en de geschiedenis

De allereerste wagen, die geïntroduceerd werd in 1955 was een compacte auto met de naam “Suzulight”. De uitvoer naar de Verenigde Staten begon gedurende de start van de 60’er jaren. De motorfietsen van het label maakten het bekend op de Duitse markt; de auto’s waren daar verkrijgbaar na de start van de 70’er jaren. De SUV’s LJ410 en 413 waren licht, dus kregen ze in 1988 de naam “Samurai”. Van 1981 tot 2008 had General Motors een klein gedeelte van SUZUKI in bezit, voor verscheidene prijzen. Tegenwoordig heeft de VW AG een aandeel van 19.9%, maar er wordt gezegd dat dit niet lang meer zal duren.

Rappe SUV’s en milieuvriendelijke compacte voertuigen

Door de handige compacte auto’s met 3 of 5 portieren, en de lichtgewicht SUV’s, werd het label succesvol in de autobranche. De SUV’s waren verkrijgbaar met een vaste opbouw (bestelauto) of met een inschuifbaar dak. In het aanbod van tegenwoordig zijn er de compacte auto’s Celerio en Splash, met 3 en 5 deuren. De compacte auto met 3 portieren heet Swift, en wordt ook verkocht als variant met ideale capacteit “sport”. Deze wagen wordt nu al een aantal jaar verhandeld. De SX 4, ook verkrijgbaar als voertuig met aandrijving op vier wielen, hoort bij de kleine klasse. De vintage sedanwagen uit het middensegment Kizashi is één segment omhoog gegaan. De Jimny met drie portieren hoort bij de lichtgewicht SUV’s, verkrijgbaar in vaste opbouw (familiewagen) en met verschuifbaar dak. De Grand Vitara met 3 of 5 portieren is een kleine terreinwagen die ook ideale rijkwaliteit heeft op een oneffen weg. De Duitse markt moet nog wachten op het volgende type “Vitara”, die al uitgebracht is op de Japanse markt. U vindt een groot aanbod aan reservecomponenten voor ieder SUZUKI type dat verkrijgbaar is geweest op de Duitse markt in onze webshop.

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • SUZUKI auto-onderdelen vervoer met UPS
  • SUZUKI automaterialen vervoer met GLS
  • SUZUKI autoonderdelen vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • SUZUKI auto-onderdelen koop met mc als betaalmethoden
  • SUZUKI onderdelen koop met paypal als betaalmethoden
  • SUZUKI automaterialen koop met visa als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart