Selecteer uw auto

Zoeken

FEBI BILSTEIN - Automaterialen catalogus

Febi Bilstein topkwaliteit

De familiefirma Febi Bilstein ontstond in 1844 in Ennepetal / Eifel, en is inmiddels al 170 jaar werkzaam. Febi Bilstein maakt onderdelen van topkwaliteit voor de wielophanging, en ook overige componenten voor de autoproducenten, als oorspronkelijke onderdelen maar ook als reservecomponenten. Er zijn ruim 30.000 uiteenlopende reservecomponenten en vervaldelen, verkocht in ruim 130 landen, en gemaakt door meer dan 1.600 mensen die werkzaam zijn bij Febi Bilstein in 69 landen, in verschillende departementen of in collaboratie met zakelijke partners.

Zeer veel reservecomponenten in de aanbieding

De onderneming biedt bestanddelen voor het besturen van de auto, waaronder spoorstangen, de uiteindes hiervan, kogelgewrichten en draagarmen, en ook onderdelen voor de connectie van autowielen (wielschroeven) en bestanddelen voor de techniek van de aandrijving, zoals met name onderdelen van de transmissie, waaronder kamwielen en assen voor de aandrijving. Er zijn ook bestanddelen voor motorsystemen en de smering daarvan, bedieningssystemen, koelingssystemen, en ook componenten voor het systeem van de brandstof, de voorbereiding van de brandstof en de afdichting van de motor. Er zijn ook veel elektronische onderdelen van het voertuig en de componenten voor het remsysteem en de wielophanging. De onderneming won echt naamsbekendheid met de Bilstein stootdempers van topkwaliteit. De firma maakt niet alleen reservecomponenten.

Febi Bilstein ervaringsdeskundig

Topkwaliteit Febi Bilstein stootdempers worden vooral aangewend door producenten van sportauto’s waaronder Porsche, Ferrari en Lotus, maar ook door overige fabrikanten die sportauto’s verkopen. De stootdempers en aandrijfonderdelen van deze producent zijn de topkeuze in de rallywereld waar autoproducenten zoals Fiat, Opel, Subaru en Mitsubishi zich mee bezig houden.

Deze fabrieksonderdelen worden allemaal gemaakt naar het kwaliteitsniveau van Duitsland, en zijn verkrijgbaar in onze webshop. Er zijn van sommigen ook reservecomponenten beschikbaar. De vervaardiging van de nokkenassen, of de bijzondere concepten, maken deze componenten van Febi Bilstein ideaal voor het uitlijnen van het motorsysteem, omdat deze eenheden voor de bediening getunede chips bijgeleverd krijgen. Een Volkswagen Golf met 90 PK kan zo ongeveer 110 PK bereiken door middel van een motorbedieningsunit of een chip van Febi Bilstein. Verscheidene tuningconcerns voor wagens en motorsystemen gebruiken ook bestanddelen van deze producent.

Alle FEBI BILSTEIN segmenten en autoonderdelen voor uw auto in een overzicht

Winkelwagentje

0 Artikelen, 0,00 €

afrekenen
aanmelden
Wachtwoord vergeten? Eerste keer bestellen? Schrijf u in
INFORMATIEBOX

Kosteloze bezorging

Voor iedere bezorging met een prijs van 300 € of hoger; kosten van de artikelen
  • Auto-onderdelen FEBI BILSTEIN vervoer met UPS
  • Wisselstukken FEBI BILSTEIN levering met GLS
  • Autoonderdelen FEBI BILSTEIN vervoer met DHL
:

Veilige connectie

Manier van betalen
  • Auto-onderdelen FEBI BILSTEIN koop met mc als betaalmethoden
  • Onderdelen FEBI BILSTEIN koop met paypal als betaalmethoden
  • Automaterialen FEBI BILSTEIN koop met visa als betaalmethoden
  • Auto onderdelen koop met cb als betaalmethoden
Maandag - vrijdag: 8:00 - 23:00 Zaterdag: 9:00 - 21:00

LIJN VOOR CLIENTEN

+32 2 808 90 88

Adres

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Duitsland
Tonen op een kaart